Over Ramon

 

Mijn naam is Ramon en ik heb Vitaliteit Nederland opgericht in 2014. Tijdens mijn werk als leefstijlcoach draait alles om het creëren van bewustwording bij mensen op het gebied van leefstijl, vitaliteit en duurzaamheid. Dit doe ik vanuit interesse, passie en kennis om mensen in hun kracht te zetten zodat ze de beste versie van zichzelf mogen zijn.


Sinds mijn hbo-dansopleiding, die ik in 1994 heb afgerond, begon ook mijn persoonlijke ontdekkingsreis rondom gezond leven. Doordat ik me steeds meer met alle facetten van gezondheid verdiepte, steeg ook het gevoel van innerlijke kracht en weerbaarheid. Ik begon meer na te denken over de gevolgen van mijn persoonlijke keuzes en realiseerde me hoeveel invloed een mens werkelijk heeft op het meest waardevolle aspect van ons bestaan, namelijk onze mentale en fysieke gezondheid! Ik ging meer sporten en bedacht nieuwe manieren om meer te bewegen. Het idee waar ik echt plezier en ontspanning uithaalde werd helder en ontdekte daardoor één van mijn grote passies - koken! Hierin ben ik dagelijks op zoek naar de juiste balans tussen lekker en gezond eten. In mijn vrije tijd ben ik vaak op de moestuin te vinden. Even heerlijk wroeten in de aarde en het gevoel van rust en waardering voor de aarde.  En het besef dat er geen leven mogelijk is zonder een ecosysteem die in balans is.


Met een warme groet,


Ramon De foto rechts is gemaakt tijdens een dansvoorstelling in 1991.

De adviezen die op deze website staan vermeld zijn niet ter vervanging van medisch advies en dienen ook niet ter vervanging van medicijnen. Het eventueel afbouwen van bepaalde medicatie gebeurt uitsluitend in overleg met de behandelende arts.