Leefstijl coaching

Voor elke verandering is een bewustzijn nodig. Tijdens een uitvoerig casusgesprek zal hier duidelijkheid in komen en krijg je tevens een helder beeld van waar je staat en waar je naartoe wilt. Interne attributie, innerlijke drang en discipline zijn belangrijke eigenschappen die je korte en lange termijn doelen sterk zullen beïnvloeden. Tijdelijk veranderen is niet zo moeilijk, duurzaam veranderen daarentegen wordt zonder intrinsieke motivatie en professionele begeleiding een lastige opgave. Ik reik je de handvatten die je nodig hebt zodat je de regie over jouw leven weer kan voeren.

Voor wie is leefstijl coaching geschikt? 

In principe kan iedereen met leefstijl gerelateerde klachten terecht bij een leefstijlcoach. Naast de reguliere zorg kiezen steeds meer mensen voor complementaire ondersteuning van een leefstijlcoach. Ik begeleid onder andere mensen met overgewicht, diabetes, kanker, hart- en vaatziekten, burn-out en depressieklachten. Kortom; alle welvaartsziekten die onder andere voortvloeien uit een ongezonde leefstijl. Ik doe niet aan symptoombestrijding, maar motiveer mijn cliënten gezondere keuzes te maken en die vervolgens te internaliseren. We kijken gezamenlijk naar jouw voeding en beweegpatroon, maar ook naar slaap, stress en je omgeving. Ik fungeer als gids waarbij jij in controle blijft en je eigen keuzes blijft maken. Hoe meer je zelf ontdekt, hoe beter de nieuwe informatie beklijft. 

Massage

Ontspanningsmassage kan een mooie aanvulling zijn op jouw leefstijlcoachtraject. Het voordeel hiervan is dat het barrières wegneemt zodat je dichter bij je gevoelens en onderbewuste komt. Een massage versterkt ook de connectie tussen jou en mij waardoor het vertrouwen groeit. Gedragspatronen worden sneller herkent en het praten over confronterende gebeurtenissen of trauma´s worden makkelijker als mentale en lichamelijke rust ervaart. Dit kan het proces naar verbetering aanzienlijk versnellen.

*Een massagebehandeling kan ook los geboekt worden.

Ontspanningsmassage  60 minuten - €60,00
Stoelmassage                 30 minuten - €25,00

Onbewerkte plantaardige voeding 

Een onbewerkt plantaardig voedingspatroon kan veel gezondheidswinst opleveren. Naast de macronutriënten, kijken we naar manieren om jouw eetpatroon te verreiken met micronutriënten zoals; polyfenolen, vezels, vitaminen, mineralen, sporenelementen en fytochemicaliën.  

Je geeft zelf aan waar jij je goed bij voelt en waar jij achter staat. Ik werk liever met jouw mogelijkheden dan dat ik een eetpatroon voorschotel die niet vol te houden is. Het doel is een gebalanceerd voedingspatroon te integreren die je moeiteloos een leven lang vol kan houden.