Eén op één coaching

  

Ontvang de coaching die aansluit op wat jij nodig hebt!

Maatwerk

Coaching op leefstijl is maatwerk! Je geeft zelf aan waar je aan wilt werken. Aan de hand daarvan ontwikkelen we een gefaseerd stappenplan dat je leven leuker, energieker en gezonder maakt.  

Intensieve begeleiding

Je ontvangt een intensieve 1 op 1 begeleiding. Dat houdt in dat ik te allen tijde aan je zijde sta. Je hoeft dus nooit het gevoel te hebben dat je er alleen voor staat en op eigen houtje beslissingen moet nemen. 

Lange termijn

Destructieve gedragspatronen sluipen er meestal langzaam en onopgemerkt in. Het vergt daarom tijd om deze te doorbreken en nieuwe gedragingen te internaliseren. 

Samen koken

Ik ben altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor mijn klanten. Maar soms werk ik aan een persoonlijk project waarbij ik nieuwe concepten en ideeën uitwerk.

Veel gestelde vragen 

Hoe lang duurt een  coachingtraject?

Created with Sketch.

De duur is afhankelijk van jouw leermogelijkheden, situatie en doelen.  Voor het internaliseren van het nieuwe gedrag moet je rekening houden met +/- 2 maanden. 

Onze waarden

Created with Sketch.

Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen.

Worden de kosten vergoed?

Created with Sketch.

Ik werk niet samen met verzekeraars. De kosten worden dan ook niet vergoed.